Fotosearch_k9150144

Här kommer en av barnens favorithistorier. Ska det bli nästa bok?

Det var en gång en magisk grönsaksplanet, där alla grönsaker smakade godis. Herr Gurka var kungen.  Brevid herr Gurkas slott låg det ett jättestort lekland. Det var så stort så att alla barn från hela världen kunde leka tillsammans där. På nätterna brukade alla barnen från jorden åka upp dit och leka. Där fanns en jätterolig berg- och dalbana gjord av grönsaker. Om man flög ur vagnen landade man på en studsig tomat eller ibland en rök-svamp som lät som en prutt-kudde.

En natt landade ett barn som hette Lill-Bert på den studsiga tomaten så att den gick sönder och blev ketchup. På morgonen hittade Kung Gurka ketchupen och la den på en korv. Men då vaknade ketchupen och blev en tomat igen. Korven blev så rädd att han kissade på sig i korvbrödet. Kung Gurka åt en morot som smakade gelehallon istället. Gotteligott och Gonatt, sa kungen och gick och la sig. Han ville vara pigg när barnen kom på natten för han gillade att åka vattenrutchkana med dom, han var alltid snabbast.

Snipp, Snapp, Slut- Korven flippade ut

P.S Det är därför många barn inte vill äta grönsaker på dagen, så tvinga dom inte.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 × 3 =

Besök oss på Facebook