canstockphoto10768465

Ännu en skratt-testad favorit som kanske blir bok.

Det var en gång en helt vanlig pannkaka som hette Steve. Han ville bli en superhjälte.

Hans favoritsuperhjäte hette Den sprutande Tomaten. Den sprutande Tomaten var cool för han kunde dra in massor med luft och prutta en jättestor prutt så att han nockade ut skurkarna.

Steven gick till lumpen där man kunde träna för att bli en superhjälte. Han tränade så mycket att han vart han så himla svettig så han fick superkrafter. Helt plötsligt kunde han skjuta mjölk och grädde ur sina händer. Kapten Pannkaka blev jätteglad för nu var han en superhjälte.  

Hans ärkefiende hette Dart Snake. Han hade soldater som var köttbullar. Han kallade dom köttmuffarna. När Kapten Pannkaka hade tränat i lumpen i fem år kom han på ett sätt att göra lasersvärd. Han kallade dom för Gyllene spagettisar. Efter några veckor mötte han sin fiende Dart Snake. Dart Snake tog fram sina köttmuffar. Då tog Kapten Pannkaka fram sina Gyllene Spagettisar och sa – Du kommer inte vinna över mig, du är för knäpp din pajas. Då vart Dart Snake så arg att han vart röd i ansiktet att han råkade bajsa på sig. – Det här kommer du att ångra sa han och sen flög han iväg på ett gäng ostskivor. Kapten Pannkaka hade den här gången besegrat Dart Snake.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

16 + femton =

Besök oss på Facebook