Screenshot 2016-04-26 at 14.16.48 - Edited

Hurra! Den fantastiska illustratören av Raptomen, Emanuele Romano, har tackat ja till att göra nästa bok.

Om vi vet vilken det blir? Japp. Men innan vi pratat med föräldrar och barn (det är fyra författare den här gången) kan vi avslöja vilken.

Jag hittade Emanuele på Designcrowd.com, som är ett forum för illustratörer från hela världen. Trots att vi aldrig träffats, eller en enda gång talats vid (pga olika modersmål) var det ett fantastiskt samarbete. ”Folk” i  bokvärlden  sa bestämt att jag  inte skulle välja en illustratör som jag inte kunde träffa regelbundet –  att välja någon man inte ens kan prata med var helt uteslutet. Ibland tror jag man har nytta av att vara nybörjare i en bransch, för då gör man det som känns bäst, och inte alltid som man ska.

Så tacksam att jag valde att gå på min magkänsla för jag kan inte tänka mig en bättre illustratör för Smartypants Barnböcker.

 

 

 

 

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

15 + 5 =

Besök oss på Facebook