Screenshot 2015-11-15 at 20.35.20 - Edited  Screenshot 2016-01-28 at 13.21.16 - Edited

För alla barn som älskar Raptomten är tomtarna nu tillbaka i en ny historia och här kan ni läsa den online. Smartypants har för tillfället inte någon möjlighet att trycka den för vi håller just nu på att utveckla två andra böcker med nya författare – men som ni vet går all vinst av de nya böckerna till att utöka sortimentet så en dag kanske den kommer i tryckt format. Tills dess får barnen skratta utan bilder. Vincents bröder är som vanligt hans största fans och älskar den redan och kan inte sluta skratta. Varsågoda!

BEBISTOMTEN OCH DEN FÖRSKRÄCKLIGA PRUTTEN

Det var en gång en bebistomte som bodde i Vadsomhelst-Landet. Där kunde vad som helst hända.

En gång när han drack mjölk så visste han inte att han var mjölkallergisk. Han mådde bra på kvällen men på morgonen vid frukostbordet så kände han sig lite konstig i magen, och då så sa han såhär:

– Mamma jag känner mig konstig i rumpan

Då sa mamman:

– Oj, jag måste tittia

Exakt när hon tänkte dra av blöjan så hände en katastrof. Bebistomten pruttade världens högsta prutt och det kom lite bajs.

Alla andra tomtar trodde att det var Skate-tomten som spelade hårdrock med elgitarr på högsta volym.

Raptomten vart så rädd att han tappade luvan. Gammel-tomten tappade löständerna och Ninja-Tomten blev så rädd att hon flög upp i taket och fastnade med huvudet. Bäst-tomten blev så rädd att han sköt ett headshot på Mål-tomten. Jobb-tomten vart så himla rädd att han tappade brallorna på mötet.

 Spel-tomten vart så rädd att han råkade kissa på spelet så det pajade; KABOOM!!

Bebistomten vart mest förvånad och fick gå och ta prov med Tomten Dr Schweinsteiger som sa att att han bara var lite allergisk mot mjölk,  och då blev han glad för han gillade ändå inte mjölk.

Snipp, Snapp, Snut

Så åkte braket ut

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn
Tagged on:             

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

fyra × 1 =

Besök oss på Facebook