författare upp till det gröna leklandet

UPP TILL DET GRÖNA LEKLANDET blir nästa publicerade bok av Smartypants. Författarna Ebba, Ida, Melvin & Lydia skrev boken förra året när de gick i åk 2 och Smartypants var på besök i skolan.

De är alla väldigt taggade över att nu kunna titulera sig författare, men tycker det är viktigt att det finns ett till syfte med boken förutom att den är rolig; ”Vi hoppas att mindre barn ska gilla grönsaksfigurerna i boken och bli mer intresserade av grönsaker, de kan låtsas att de äter Herr Gurka eller kanske skära en morot så att det ser ut som godisbitar”.

Författarna kommer självklart få vara med och bestämma hur illustrationerna ser ut och nu väntar vi med spänning på en storyboard från Emanuele Romano där vi kan se uppdelningen av sidor och bilder. Ett stort grattis till författarna och ett tack för den unika historien som nu blir bok.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

6 + 15 =

Besök oss på Facebook