IMG_1935 - Edited

Det är inte bara Starwars, Spiderman & Avengers Superhjältar som kan få barn på fall. Även en spännande sagofigur i ett barns huvud som råkar bli en riktig bok kan bli en idol.

Den här lilla killen tjatade så ofta på sin mamma att han vill ha sin Raptomte-tröja att hon skickade den här bilden till oss idag. Förutom allt rapande och fisande i boken så älskar han de fina bilderna.

Tur för Marvel att vi inte har deras marknadsföringsbudget (eller någon alls), då hade alla författande barns sagofigurer från Smartypants framtida böcker slagit dem med hästlängder. Vänta bara tills nästa bok med Kung Gurka kommer ut 🙂 Tills dess får mamman till den här sötnosen fortsätta tvätta hans Raptomte-tröja.

P.S Dessutom slåss aldrig våra sagofigurer, de är intressanta nog ändå

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn
Tagged on:                         

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

14 + åtta =

Besök oss på Facebook