Framsida Leklandet

Den senaste boken, Upp till det Gröna Leklandet, kommer snart att finnas att förköpa via Kickstarter.com

Uppe i rymden finns ett magiskt lekland dit alla världens barn åker på natten. Där finns karuseller, vattenrutschkanor och grönsaker som smakar godis. Men man får vara försiktig med studsiga tomater och utflippade korvar. Det är tur att Kung Gurka håller ordning på allt.”

Ännu en rolig, fantasirik, och magiskt illustrerad bok från Smartypants Barnböcker. Denna gång är det Melvin, Ida, Lydia och Ebba, 8 år,  som skrivit boken  De ville inte bara skriva en rolig saga, utan hoppas också den ska uppmuntra yngre barn att äta mer grönt.

Håll utkik för mer info.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 × 5 =

Besök oss på Facebook