uppslag upp till det gröna lekalndet

Äntligen finns nästa bok med coola Kung Gurka, karuseller och prutt-svampar tillgänglig att förbeställa på Kickstarter. Men kommer vi att uppnå målet så att den blir tryckt?

www.kickstarter.com är en crowdfunding sida. Den fungerar så att man försäljer sin produkt och tillverkar den inte förrän tillräckligt många köpt den. Detta gör man för att vara säker på att det finns en efterfrågan. Konsumenter som vill ha produkten går in och gör en beställning, betalar med sitt kort, och om projektet uppnår sitt mål efter 30 dagar dras pengarna på kortet och produkten levereras direkt efter tillverkning.

Hittills har vi uppnått 33% av vårat mål. vilket innebär att vi måste sälja ca 100 böcker de kommande 26 dagarna. Det kanske inte låter mycket, men med en kommunikationsmodell som hänger på en mun-till-mun spridning är ingenting självklart.

Vi hoppas på det bästa. Hur kan någon motstå Herr Gurka?  Bilden ovan är första uppslaget i boken, illustrerad av den fantastiska Emanuele Romano.

Klicka här för att komma till Kickstarter, boken och filmen

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

14 − nio =

Besök oss på Facebook