Screenshot 2016-08-17 at 22.23.43 - Edited          Screenshot 2016-08-17 at 22.23.10 - Edited       upp till det gröna lekalndet

Som ni ser så är illustrationerna lika fantastiska som i Raptomten. Vi hoppas alla som tänkt köpa boken gör det innan den 30 aug eftersom efterfrågan kommer att styra antalet vi trycker upp.  Det har varit riktigt spännande att följa utvecklingen på kickstarter.com och det kanske blir på det här sättet som vi ska lansera en ny bok varje år. Om vi uppnår målet den här gången såklart 🙂

I helgen är det Kulturfestivalen i Stockholm och då ska vi självklart dit och promota Upp till Det Gröna Leklandet och be alla barn vi möter att skicka in sina underbara historier till Smartypants Barnböcker. Vi kanske syns där?

 

Ni har väll också sett t-shirten som enbart kommer att finnas att förköpa på kickstarter fram till 30 aug?

tshirt 2

Länk till Kickstarter och försäljning av boken:

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

femton − elva =

Besök oss på Facebook