Vi har nu gallrat ned urvalet till 5 sagor, varav 1 kommer säljas på Kickstarter i Aug. Här kommer den andra. Vi tar väldigt gärna emot feedback.

moon-478982_1920

PRINSESSAN & SUPER-RÄVEN

Det var en gång en prinsessa som hette Musa. Hon hade blått långt hår ner till fötterna och magiska krafter. Hon bodde i ett blått hus i skogen där hon hade många vänner. Hon hade en hemlighet. När hon åt bananer från ett magiskt guldbananträd blev hon jättestark. Ingen annan kunde äta bananerna för då fick de ont i magen.

Hennes bästa vän hette Super-Räven. Han hade en blå och grön dräkt och var också superhjälte. Han kunde flyga.

En dag var alla vänner i skogen rädda. Det hade kommit ett spöke till skogen som skrämde alla. Ingen vågade gå ut. Prinsessan var inte rädd. Hon åt en guldbanan och gick till skogen och letade rätt på spöket. Spöket försökte springa iväg. Men då halkade spöket på ett bananskal och slog sin lilla spök-rumpa. “Dumma prutt-prinsessa”, sa Spöket. Då blev Prinsessan arg och sträckte ut sina händer och använde sina magiska krafter och gjorde spöket till en staty. Sen kom Super-räven och flög iväg med statyn till vägens slut där den fick stå och aldrig hittade tillbaka.

 

Snipp, Snapp, Snut

Alla vänner vågade gå ut

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

två × 3 =

Besök oss på Facebook