GODISLANDET

wallpaper-2091832_1920

Det var en gång ett godisland som var gömt i skogen. Alla som bodde där var levande godisar. Det fanns geléhallon, geléråttor, gelébjörnarn och många fler. Träden var jättestora klubbor. Det fanns sockervadd i alla världens färger på träden. Alla brukade spela fotboll med chokladbollar som alla fick äta upp när man spelat klart. De hade en stor pool fylld med läsk där alla fick leka och bada. Eftersom det var så mycket bubblor kunde ingen sjunka.

Alla var glada och lyckliga, men det fanns ett problem. På kvällarna brukade de stora gelébjörnarna och råttorna jaga de mindre godisarna. De ville äta upp dem så att de kunde bli ännu större.

En jättestor geléråtta var inte som de andra stora geléråttorna. Han bodde i en stor chokladboll och var var jättesnäll som hade ett magiskt godistrollspö. En dag trollade han så att de onda godisarna fick blöjor och vart jättesmå och inte kunde jaga någon mer. Dom kallades nu för smågodiset. De andra snälla godisarna tog hand om dom och alla levde lyckliga i alla sina dagar.

 

Snipp, Snapp, Snut

Godiset tog aldrig slut.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

4 × 4 =

Besök oss på Facebook