baby-816952_1920

BEBIS-LANDET*

Det var en gång ett land med bara bebisar. Det hette Bebis-landet. Kungen gick med en blöja och spira och sa GA-GA hela dagen lång. Också hade han en guld-napp, men bara när han sov. Det fanns en blöjbytar-maskin där alla bebisar kunde byta blöja, och en drickmaskin full med nappflaskor.

En dag ramlade en utomjording från rymden ned. Hans flygande tefat hade gått sönder. Utomjordingen var jättecool och jättebra på att leka. Alla bebisar fick leka med honom.

En bebis som var bra på att snickra hjälpte honom att bygga ihop tefatet igen. Efter det fick alla bebisar ta sig en åktur med tefatet. De åkte så snabbt att bebisarna skrattade så mycket att de kissade på sig. Men det gjorde ju inget för de hade ju blöja

När utomjordingen skulle åka hem fick han en present av bebisarna. Det var en napp som smakade godis och en guldblöja. Sen åkte utomjordingen hem till sin familj. Bebisarna firade att det var det bästa dagen någonsin.

Snipp, Snapp, Snut

Nu pruttade bebisarna ut.

*Sagan har editerats/förlängts, och kan komma att editeras ytterligare tillsammans med författarna ifall den blir utsedd att tryckas.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

fyra × 3 =

Besök oss på Facebook