boy-720752_1920 halloween-506441_1920

SPÖKHISTORIER för och av ORÄDDA BARN (av Sofielundsskolan i Sollentuna)

Vi tar ett litet kliv åt sidan och testar en bok för äldre barn den här gången. En novellsamling med riktigt läskiga berättelser skrivna av åk.3 i Sofielundsskolan, Sollentuna. Vi tog med denna bok i urvalet för att testa responsen och upptäckte att den finns ett stort intresse för den här typen av bok. Så om allt går vägen kommer alla att kunna förbeställa boken på Kickstarter* någon gång under Augusti, och lagom till Halloween kommer alla ha den i brevlådan.

Eftersom vi hade så fantastiskt många fina sagor för bilderböcker för mindre barn så siktar vi på att publicera en av dem så snart vi kan efter spökboken om allt går vägen på Kickstarter.

Initialt var planen att försälja nya boken på Kickstarter fr 1 Aug. I o m att det nu blir en läskig bok behöver vi lite mer tid för att testa historierna på barn och hitta en lämplig ålder att rekommendera boken för. Därför skjuter vi på lansering ett par veckor.

Nu ska vi göra ett bestämt urval av de spöknoveller som ska vara med och se om vi behöver någon mer input från författarna för att eventuellt förkorta/förlänga dem.

Spännande….

*(www.Kickstarter.com är en sida där man kan förbeställa produkter som ännu inte producerats. När tillräckligt många, under en begränsad tid, anmält sitt intresse så produceras produkterna.)

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

12 − ett =

Besök oss på Facebook