Boken uppnådde målet på Kickstarter, har skickats ut till alla som förbeställt, vi har haft lanseringsfest och spökdisco med författarna, bibliotekstjänst (BTJ) har fått sina ex och imorgon skickas alla presskit ut. Nu är det bara att vänta och se om boken säljer, om den hamnar på Sveriges bibliotek och om media skriver om den. Vi är mycket stolta över att den här boken även kommer finnas som e-bok och ljudbok. Tack Estrid, Ilayda, Lilly, Loah, Nedim, Nora och Yena för att ni skickade in era fantastiska noveller. Ni kan nu titulera er FÖRFATTARE på riktigt.

Boken finns här på sidan samt på Adlibris, Bokus och de andra stora internet handlarna till försäljning så länge lagret räcker. Under Mars månad kommer den även som e-bok. Om ytterligare ett par  veckor finns den som ljudbok på Naratus.

Spokhistorier_cover&back1113 (2) - Edited

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

5 × fem =

Besök oss på Facebook