Det har varit fantastiskt roligt att få ta del av alla hundratals unika historier från alla barn, och ännu roligare att lansera tryckta versioner av några stycken. De senaste två åren har tyvärr inte tiden räckt till riktigt och företaget har till stor del varit inaktivt, och kan man inte göra något riktigt ska man inte göra det alls tycker jag. Därför stänger jag nu ner Smartypants, men böckerna som publicerats går såklart fortfarande att köpa på bl a Adlibris och Bokus. Om någon vill fortsätta driva denna verksamhet går det bra att kontakta mig på  info@smartypants.se. Jag lämnar gärna över stafettpinnen till rätt person.

/Liza

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

fem × ett =

Besök oss på Facebook