P.S Visste du att Raptomten också finns som spela att ladda ner både för Android och Apple gratis? Där kan du också få boken nedladdad och uppläst av den unga författaren för 45kr.

LADDA NER DEN GRATIS HÄR

ANDROID

ITUNES

 

Raptomten är den första boken från Smartypants. Det var med Raptomten allting började. Vincent och hans bror Julian tvingade sin mamma att läsa Vincents historia om och om igen och skrattade lika mycket varje gång. Så föddes idén till Smartypants.

defelf (1)         storyboard

Vincent fick vara med och berätta hur tomten och bilderna skulle se ut. Hur skulle en vuxen kunnat veta att en tomte som kissar på sig självklart står målvakt? Eller att husen ser ut som svampar? Och att de andra tomtarna i tomtebyn åker skateboard, spelar Nintento och kan Karate? Vincent hade allting klart i sitt huvud, vilket gjorde det lättare för vår illustratör att skapa bilderna.

Screenshot 2015-12-02 at 21.54.57 - Edited             breakfast1          Screenshot 2015-11-15 at 20.35.20 - Edited

Illustratören till Raptomten heter Emanuele Romano ochär en ung illustratör från Italien. Redan som barn hade han en passion för tecknad film och serietidningar och älskade att rita. ”Vad jag älskar med illustrationer är att de är universella, det spelar ingen roll vilket språk du talar, du kan kommunicera med alla”, säger Emanuele. Han har gått på Graphic Design Academy i Rom och Raptomten är den första barnbok han illustrerat. Med sitt unika och fantasirika bildspråk är Emanuele bara i början av en mycket lovande karriär.

Screenshot 2016-02-01 at 16.28.34 - Edited    Gå till Emanueles hemsida

 

RAPTOMTEN KAN DU KÖPA HÄR PÅ HEMSIDAN UNDER SHOP-FLIKEN

cover3 (2)

 

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn
Besök oss på Facebook